Gradivo za samostojno upravljanje terjatev

Gradivo za samostojno upravljanje terjatev

Danes terjatve niso več nič novega, saj se v določeni točki pri poslovanju slej kot prej z njimi srečamo. Ker je v podjetju nenehno oblica dela, težave s terjatvami ničkolikrat predstavljajo še dodatno nadlogo in ostanejo pozabljene.

Večina podjetij v zadnjih letih stremi k nižanju stroškov in si zato ne želi povzročati dodatnih stroškov s sodelovanjem z zunanjimi partnerji za izterjavo. Glede na to, da v podjetju iPOM – izterjava po meri dobro poznamo situacije, v katerih se naši potencialni upniki znajdejo, smo se odločili, da vam zato ponujamo naše Gradivo za samostojno upravljanje terjatev, s katerim si boste postopke izterjave poenostavili, prav tako pa boste prihranili mnogo denarja, časa in energije.

Z Gradivom za samostojno upravljanje terjatev:

  • pridobite vzorce dokumentov za upravljanje terjatev, ki jih v podjetju še nimate izdelanih. S tem se pripravite na situacije, s katerimi se še niste srečali hkrati pa prihranite na času in denarju, saj vam ne bo potrebno raziskovati o dopisih in jih pripravljati sami.
  • izboljšate postopke izterjave in si zmanjšate stroške, saj pridobite predloge, ki statistično prinašajo najboljše rezultate
  • lažje uvedete v delo nov kader, če se po njem pojavi potreba
  • zmanjšate odvetniške stroške oziroma stroške sodnih postopkov.

Oddaj naročilo