Pošlji povpraševanje

info@ipom.si


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Cenik in začetek postopka izterjava terjatev


Izvensodna izterjava terjatev sestoji iz več korakov in načinov komunikacije z dolžniki, postopki pa so enaki za vse vrste terjatev. Glavni fokus izterjave terjatev je korektna in redna komunikacija, na kateri temelji celotno zaupanje dolžnikov in njihova poplačila. Razporejanje in uporaba posameznih korakov izterjave terjatev je odvisno od velikosti podjetja oziroma števila dolžnikov.

Pri podjetjih z večjim številom dolžnikov predlagamo skrajšan sistem izterjave terjatev z zelo sistematičnim sistemom izterjave, medtem ko pri posameznih in večjih dolžnikih svetujemo, da se izterjava terjatev izvaja po zelo prilagojenem programu.

Za pripravo informativne ponudbe nam posredujte podatke o vaših terjatvah – višino in starost terjatve ter podetke o neplačnikih (podjetje, ime, priimek). Na osnovi teh podatkov vam bomo pripravili informativno ponudbo in pogodbo, katere podpis je osnova za pričetek izvajanja postopkov. Zagotavljamo vam vpogled v vse potencialne stroške, na podlagi katerih se lahko odločite o nadaljnjih ukrepih.

Podjetje iPOM krasi edinstveni cenovni in poslovni model v Sloveniji, saj je provizija vedno vezana zgolj na realizirano izterjavo terjatev, hitrost postopkov pa je višja zaradi plačil terjatev izključno na upnikov transakcijski račun.

Oddaj povpraševanje

Cenik izterjave


Višina terjatev med 0 € – 250 € / Višina provizije med 40 % – 50 %

Višina terjatev med 250 € – 500 € / Višina provizije med 22 % – 33 %

Višina terjatev med 500 € – 1000 € / Višina provizije med 18 % – 25 %

Višina terjatev med 1000 € – 3000 € / Višina provizije med 15 % – 17 %

Višina terjatev med 3000 € – 5000 € / Višina provizije med 12 % – 15 %

Višina terjatev med 5000 € – 10000 € / Višina provizije med 8 % – 10 %

Višina terjatev med 10000 € – 15000 € / Višina provizije med 5 % – 7%

 

Višina provizije je le informativne narave, saj je odvisna od večih dejavnikov (starost terjatve, finančno stanje dolžnika, lokacija dolžnika, morebitne blokade TRR-ja). Stroški sodne izterjave se obračunajo po sodni taksi h kateri se obračuna 20% manipulativnih stroškov, ki se v primeru uspešnega poplačila terjatev štejejo v provizijo dorečeno v pogodbi.

 

Za konkreten primer nam posredujte vašo dokumentacijo, nakar vam preko e-pošte posredujemo informativno ponudbo.

Izterjava terjatev

Pošljite povpraševanje


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Ali nas kontaktirajte


info@ipom.si
064 142 580
iPOM na Facebooku