Pošlji povpraševanje

info@ipom.si


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Kako dolgo čakati z izterjavo terjatev?


Slovenija se kljub optimizmu v gospodarstvu še vedno srečuje z visoko stopnjo problematike povezane z zapadlimi terjatvami podjetij. Podjetja, javne organizacije, društva in druge poslovne subjekte zapadle terjatve vodijo do velikih finančnih težav, močno je ogrožena likvidnost.

Raziskave evropskih institucij zelo izpostavljajo problematiko brezobrestnega kreditiranja, do katerih pride zaradi neuravnoteženosti na trgu kreditiranja, saj so dolžniki z zavlačevanjem poplačila dolgov kreditirani po dumpinških, brezobrestnih pogojih.

Oddaj povpraševanje

Šola po nekaj letih ponovno posluje brez likvidnostnih težav. Brez strokovnega dela podjetja iPOM – Izterjava po meri nam to ne bi uspelo. Meta Dragolič

OŠ Bojana Ilicha Maribor

Strokovno in brez napak. Točno to, kar smo potrebovali.

David Pilipovič

Scenart d.o.o.

S pomočjo podjetja iPOM smo končno pridobili plačila za račune, ki so bili odprti že kar nekaj časa. Nataša Jug

SPSŠB Ljubljana

Konkurenčne cene izterjave terjatev

Hiter pričetek postopka izterjave terjatev

Celostni postopek izterjave terjatev

Cenik in začetek postopka izterjava terjatev


Izvensodna izterjava terjatev sestoji iz več korakov in načinov komunikacije z dolžniki, postopki pa so enaki za vse vrste terjatev. Glavni fokus izterjave terjatev je korektna in redna komunikacija, na kateri temelji celotno zaupanje dolžnikov in njihova poplačila. Razporejanje in uporaba posameznih korakov izterjave terjatev je odvisno od velikosti podjetja oziroma števila dolžnikov.

Pri podjetjih z večjim številom dolžnikov predlagamo skrajšan sistem izterjave terjatev z zelo sistematičnim sistemom izterjave, medtem ko pri posameznih in večjih dolžnikih svetujemo, da se izterjava terjatev izvaja po zelo prilagojenem programu.

Za pripravo informativne ponudbe nam posredujte podatke o vaših terjatvah – višino in starost terjatve ter podetke o neplačnikih (podjetje, ime, priimek). Na osnovi teh podatkov vam bomo pripravili informativno ponudbo in pogodbo, katere podpis je osnova za pričetek izvajanja postopkov. Zagotavljamo vam vpogled v vse potencialne stroške, na podlagi katerih se lahko odločite o nadaljnjih ukrepih.

Podjetje iPOM krasi edinstveni cenovni in poslovni model v Sloveniji, saj je provizija vedno vezana zgolj na realizirano izterjavo terjatev, hitrost postopkov pa je višja zaradi plačil terjatev izključno na upnikov transakcijski račun.

Oddaj povpraševanje

Zakaj je potrebno ukrepati takoj!


Za podjetje je pomembno, da ima urejen sistem izterjave, da skrbi za evidenco odprtih postavk in se tako s finančno stabilnostjo na trgu predstavlja kot zanesljiv partner brez likvidnostnih težav. V času hitrega pretoka in lahke dostopnosti informacij je urejen finančni nastop za podjetja ključnega pomena pri pridobivanju novih partnerjev.

Večletne izkušnje so pokazale, da podjetja in ostali poslovni subjekti niso sposobni samostojno sanirati stanja, zato je strokovna pomoč specializiranih podjetij nujna.

V podjetju iPOM – Izterjava po meri sanacijo izvajamo v več fazah, končni rezultat pa so poplačane terjatve, kontrolirana problematika zapadlih terjatev z vzpostavljenim sistemom opominjanja in predvsem neobremenjen odnos upnik – dolžnik.

V podjetju iPOM – Izterjava po meri nudimo celostne rešitve s področja izterjave dolgov. Korektni postopki so ključ do uspešne sanacije terjatev. V podjetju iPOM se tega zavedamo, zato s profesionalnim pristopom dosegamo visoke stopnje poplačil dolga. Nudimo svetovalne storitve, pripravo sanacijskih načrtov terjatev, svetovanje in pomoč na terenu ter samo izvedbo izterjave terjatev.

Oddaj povpraševanje

Izterjava terjatev

Pošljite povpraševanje


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Ali nas kontaktirajte


info@ipom.si
064 142 580
iPOM na Facebooku