Pošlji povpraševanje

info@ipom.si


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Izvršba. Ko izvensodna izterjava ne prinese rezultatov!


Pred pričetkom izvršbe močno svetujemo izvensodno izterjavo terjatev. Kontaktirajte nas za ponudbo!

Praksa kaže, da je v postopkih izterjave vedno primerno storiti vse, da se poplačilo izvede v fazi izvensodnih postopkov. Kljub temu pa so dolžniki večkrat toliko nekooperativni pri sanaciji stanja, da se je potrebno obrniti na sodne organe. Več mesecev čakanja na plačila, ogromno poslanih opominov, telefonski kontakti, pomoč zunanjih strokovnih služb, so dejavniki, ki upnike pogosto privedejo do točke, ko je potrebno storiti nekaj več, stopiti korak naprej. Vložiti predlog za izvršbo.

Za več informacij in cenik postopkov izvršbe nam pošljite povpraševanje.

 

Oddaj povpraševanje

Šola po nekaj letih ponovno posluje brez likvidnostnih težav. Brez strokovnega dela podjetja iPOM – Izterjava po meri nam to ne bi uspelo. Meta Dragolič

OŠ Bojana Ilicha Maribor

Strokovno in brez napak. Točno to kar smo potrebovali. David Pilipovič

Scenart d.o.o.

S pomočjo podjetja iPOM smo končno pridobili plačila za račune, ki so bili odprti že kar nekaj časa. Nataša Jug

SPSŠB Ljubljana

Zastopanje v sodnih postopkih


Upnikom v sodelovanju s partnersko odvetniško družbo nudimo celostno podporo sodnim postopkom.

Vloga izvršbe, priprava ugovorov, interpretacija sodnih zapisov, pravočasno reagiranje na sodno pisanje in druge, so aktivnosti, ki jih upniki zaradi občutljivosti pravnega jezika sami večinoma niso sposobni korektno izvajati. Kvalitetna pravna podpora postopkom je ključnega pomena za pravilne poteze v postopkih sodnih izvršb.

V podjetju iPOM – izterjava po meri se problematike neodzivnosti dolžnikov v postopkih izvensodne izterjave terjatev še kako dobro zavedamo, zato naše partnerje pravočasno napotimo na nivo sodnih postopkov.  Za vas opravimo prijavo terjatev v stečajni postopek, vlogo e-izvršbe, pripravimo ugovore, dopolnjujemo tožbe, vas zastopamo v pravdi…

 

Oddaj povpraševanje

Cenik in pričetek postopka izvršbe


Pred samo vlogo predloga za izvršbo je priporočljivo pridobiti čim več podatkov o podjetju dolžniku ter izpeljati korekten izvensodni postopek izterjave terjatev. Tako se upnik zavaruje v pravdnem postopku, kjer z listinami dokazuje, da je bil dolžnik o dolgu pravočasno in večkrat obveščen. Kljub nasprotnemu prepričanju se s pravilnim predhodno izvedenim izvensodnim postopkom večina terjatev poplača (ali drugače poravna) še pred vlogo e-izvršbe.

Pred vlogo bomo za vas preverili finančne kazalce dolžnika, večino njih pa lahko preverite tudi sami. Pred postopkom nas opozorite tudi na neformalne informacije, ki jih imate o vaših dolžnikih.

Pred samim sodnim postopkom vas obvestimo o celotnih stroških vloge izvršbe ali tožbe ter o vseh morebitnih stroških v primeru ugovora s strani dolžnika. Zagotavljamo vam konkurenčne cene odvetniških storitev, ki jih boste drugod sami težko dosegli.

 

Oddaj povpraševanje

Partnerska odvetniška družba

Predhodno obveščanje o sodnih stroških

Vodenje velikega števila primerov

Vodenje evidence sodnega pisanja

Pošljite povpraševanje


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Ali nas kontaktirajte


info@ipom.si
064 142 580
iPOM na Facebooku