Pošlji povpraševanje

info@ipom.si


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

IPOM – Izterjava po meri


Smo ekipa mladih in zagnanih sodelavcev, ki se je v odgovor na recesijo podala na lastno podjetniško pot. Pot smo ubrali na področju izterjav. Skušali smo najti odgovor na vse večje težave, ki jih imajo podjetja zaradi zamud pri plačilih.

Ponosni smo lahko na sodelovanje s številnimi šolami, podjetji z velikim številom dolžnikov, podjetju s posameznimi, a zahtevnimi primeri. Parterji prihajajo s področja turizma, telekomunikacij, železarstva, logistike, trgovine, domačih obrti… Vabimo vas, da korektno sodelovanje z javnimi zavodi preverite na spletni strani Supervizor – KPK

Naše storitve so učinkovite in strokovne, nudimo vam hitro poplačilo terjatev ter analizo s pripravo sanacijskega načrta. Naš cenovni model omogoča upnikom, da prično s postopki izterjav povsem brez tveganja.

Brez tveganja

V podjetju skrbimo za korekten odnos tako z upniki kot dolžniki. Upnikom zagotavljamo, da s pričetkom postopkov izterjave ne tvegajo prav ničesar. Vse provizije posredovanja pri izterjavi terjatev so namreč vezane zgolj na realizirane poravnave dolga, zato so vprašanja o prevelikih investicijah v področje izterjave povsem odveč. Z dolžniki vzpostavimo korekten odnos in v primeru zelo zadolženih dolžnikov skupaj iščemo rešitve za poplačilo, ki bo kar najmanj vplivalo na njegovo poslovanje.

 

Oddaj povpraševanje

Pošljite povpraševanje


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (obvezno)

Sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji

Ali nas kontaktirajte


info@ipom.si
064 142 580
iPOM na Facebooku