Splošni pogoji uporabe spletne strani iPOM.si

Uvodna določila

To je spletna stran iPOM – Izterjava po meri, ki je v lasti podjetja iPOM, Poslovne storitve, Saša Kene s.p. (V nadaljevanju spletno mesto iPOM).
Vse pravice uporabe vsebine spletne strani so pridržane.
Splošni pogoji se nanašajo na vse strani in podstrani spletnega mesta iPOM na domeni iPOM.si.
Z uporabo, dostopom in iskanjem spletnega mesta iPOM potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjate.

 

O podjetju

Ime podjetja: Ipom, Poslovne storitve, Saša Kene s.p.
Naslov: Pavlova vas 29, 8255 Pišece
Davčna številka: SI82134669
TRR: SI56 3400 0101 1685 629 (odprt pri Sparkasse d.d.)
Telefon: 064 142 580
E-pošta: info@ipom.si

 

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki so podane na spletnih straneh spletnega mesta iPOM, so informativne narave. Trudimo se za optimalno in najboljše možno delovanje spletnega mesta iPOM, vendar v nobenem primeru ne prevzemamo odgovornosti in hkrati ne dajemo garancije za nemoteno uporabo spletnega mesta iPOM.
Uporaba spletne strani na lastno odgovornost.
iPOM ali katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nadgradnjah in vzdrževanju spletnega mesta iPOM, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi bila posledica dostopa ali uporabe spletnega mesta iPOM. Prav tako odgovornost ne velja v primeru nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu iPOM. iPOM ni odgovoren za morebitne poškodbe računalniške opreme in ostalih aplikacij, ki bi jih povzročil obisk spletnega mesta iPOM, vključno s poškodbami, ki jih povzorčijo virusi. V izogib nevšečnostim povezanih z varno uporabo interneta priporočamo uporabo najnovejše različice brskalnika in namestitev ter stalno posodabljanje protivirusne programske opreme. Prav tako ne odpirajte elektronske pošte od neznanih virov ali priponk elektronske pošte, ki jih niste pričakovali.
iPOM lahko vsebino spletnih strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni in ne prevzema nikakšne odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

 

Varovanje osebnih podatkov

V podjetju iPOM, ki upravlja s spletno stranjo, se pri poslovanju zavzemamo za korektno uporabo osebnih podatkov, pri čemer je podjetje vezano tudi z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.
Spletna stran iPOM.si tekom uporabe zabeleži in shrani v bazo vse vnešene podatke, katerih pa podjetje iPOM v nobenem primeru ne zlorabi temveč jih uporabi zgolj v namene neposrednega trženja. Uporabnik spletne strani iPOM.si se z oddajo e-poštnega naslova prijavi na iPOM e-novice. Nobenih podatkov, vključno z e-poštnim naslovom, podjetje iPOM ne bo posredovalo trejim osebam.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatke, ki jih podjetje zbira preko spletne strani, so razkriti samo v primeru, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v primeru dobronamernega razkritja za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi. K izjemnemu razkritju podatkov se ne obvezujemo.

 

Sprejemljiva uporaba spletnih strani iPOM – Izterjava po meri

Sprejemljiva uporaba spletne strani je vsakršna uporaba spletne strani, ki ne škoduje delovanju spletne strani. Iz tega sledi, da lahko podjetje iPOM, Poslovne storitve, Saša Kene s.p. o določeni uporabi spletne strani upravičeno presodi, da gre za škodljivo uporabo spletne strani. Zoper kršitelja lahko podjetje iPOM sproži pravni postopek oziroma ukrepa kakor se mu zdi primerno.
Uporaba spletne strani, ki jo iPOM obravnava kot neprimerno:
· Nesprejemljiv je poskus vdora v sistem, raziskovanje ali testiranje ranljivosti sistema
· Nesprejemljivo je kršenje varnostne politike

 

Internet in povezave

Podjetje iPOM, Poslovno svetovanje, Saša Kene s.p. ne nadzoruje povezav, ki vodijo na zunanje spletne strani. Skladno s tem, podjetje iPOM ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost, zakonitost… vsebine zunanjih spletnih strani ali objavljene ponudbe.

 

Sprejemanje pogojev uporabe

Vse storitve, ki jih izvaja podjetje iPOM, Poslovno svetovanje, Saša Kene s.p., jih izvaja na način, kot je navedeno na predstavitvenih spletnih straneh. Izjemoma so možna odstopanja v skladu s predhodnim medsebojnim dogovorom z naročnikom.

 

Veljavnost splošnih pogojev

Podjetje iPOM, Poslovne storitve, Saša Kene s.p. si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, spremenjeni pogoji uporabe pa prično veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

 

Pogoji uporabe storitev iPOM – Izterjava po meri

Vse storitve, ki jih izvaja podjetje iPOM, Poslovno svetovanje, Saša Kene s.p. so izvedeni na način, ki je naveden na predstavitvenih spletnih straneh. Izjemoma so možna odstopanja v skladu s predhodnim medsebojnim dogovorom z naročnikom.
Podjetje iPOM, Poslovne storitve, Saša Kene s.p., si pridržuje pravico, da zavrne katerikoli zahtevek za izterjavo ali naročilo katerekoli druge storitve na katerikoli točki brez pojasnila.

 

Piškotki

Spletna stran iPOM.si za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. S tem uporabniku spletne strani zagotovimo optimalen prikaz vsebin, hkrati pa piškotke uporabljamo za spremljanje statistike obiska spletne strani iPOM.si. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletne strani. V kolikor se uporabnik strinja z uporabo piškotkov, lahko sporočilo skrije in nadaljuje z uporabo spletne strani. Uporabnik, ki se z uporabo piškotov ne strinja, naj spletno stran zapusti.
iPOM, Poslovne storitve, Saša Kene s.p. izjavljamo, da piškotkov ne posredujemo zunanjim ponudnikom storitev, prav tako jih ne uporabljamo za prikazovanje reklamnih sporočil.

 

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaš računalnik. Za optimalno delovanje spletne strani, so nekateri piškotki nujno potrebni. Piškotki nikakor ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi lahko pomagali pri odkrivanju identifikacije uporabnika, zato vam v primeru uporabe spletne strani iPOM.si priporočamo privolitev k uporabi piškotkov.

 

Upravljanje s piškotki na vašem računalniku

Spletni brskalniki (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari ipd.) v večini samodejno sprejmejo piškotke. Veljavnost piškotkov je različna, po preteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Piškotke lahko izbriše uporabnik sam. Izbriše jih lahko za določeno spletno mesto ali pa za vsa spletna mesta. Piškotke lahko tudi onemogočite. Navodila za izbris in onemogočanje piškotkov lahko najdete v sklopu pomoči v vašem brskalniku. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili, vam podjetje iPOM ne more zagotavljati pravilnega delovanja spletne strani iPOM.si